lördag 26 mars 2011

Come dancing

Så var det lördag och återigen dags att fira mig och mitt nya hem. Ska bli roligt, grannarna är förvarnade och barskåpet är välfyllt. Tyvärr har det första återbudet även kommit och det var så tråkigt eftersom det var så länge länge sedan jag träffade Mary in the mystery world som hon kallades på gymnasiet.

Men sedan är det också någon som jag räknar ibland mina allra närmaste som helt totalt glömt av mig och som inte ens OSA:t till dagens happening, dåligt och jag hoppas på något superspeciellt som gottgörelse. Hon vet ju sedan förr hur allvarligt jag tar mina födelsedagar. Någon som känner sig träffad än??? Någon???

Men annars är allt toppen, jag tror nämligen jag hinner fixa allt inomhus innan kvällen, dock borde jag nog kollat över trädgården för nu är snön nästan borta och höstens synder börjar synas. Inte bra, men det är ju en dag imorgon också, fast den är en timme kortare, glöm inte det!

Det som är prio 1 just nu är musiken och underhållningen och det ska jag ta itu med efter jag ätit något. För vad är väl en bal på slottet utan bra och festlig musik??!!

Viktigt ikväll är också att släcka ljuset mellan 20.30 och 21.30!

6 kommentarer:

Marie sa...

Hoppas ni har det hur trevligt som helst!!! Vi ses en annan dag vännen. Kram

storskrutten sa...

Men gud! Är det jag???!!! Jag trodde att jag skickade ett sms? Gjorde jag inte det??? Minnen är både kort och dåligt...Om det är jag lovar jag att gottgöra dig...

Kram, en vettskrämd Karin

Carola sa...

Vi sakndade dig Marie och Ja Storskrutten det är du. Så ledsen jag varit hela veckan och inte fick jag svar om årets fest heller. Så jag var både ledsen OCH besviken kan man säga!!! Skärpning och gottgörelse!!!

Babsan sa...

Kan meddela att det var en väldigt trevlig tillställning hemma hos vår 27-åring i lördags. Men släckte du verkligen lamporna...?

storskrutten sa...

oh shit.

Carola sa...

No shit